lördag, juli 07, 2018

Dyr i drift och 71,2 kilo


Amanda har blivit biten av konditionsidrottandet, kul tycker jag. Även om hon nu blivit lite dyr i drift med nya stavar, övertagandet av min gamla landsvägscykel som hon igår tog premiärturen på och nya löpskor. Idag ska vi fixa cykelskor åt henne också, det blir skoj! 

Inatt sov jag med Alfons, fick ihop 6,40 timmars sömn, det var ju ändå helt okej. Skramlade ihop 12 kilometers promenad igår också, totalt 51 kilometer och åtta timmars gång har jag räknat ut att veckan bjudit på. På vågen ser det ut som om det gjort resultat: 71,2 kilo. Dagens form:


Det har slutat rinna fett om mig för stunden i alla fall. Kanske är det inte helt hopplöst. Hemligheten är promenader, vara utan socker (godis, glass, fikabröd) och att äta hyfsat bra. 


Alfons var riktigt glad i morse. Jag bytte blöja på honom på golvet för att inte väcka Amanda som sov i Alfons rum. Vissa gånger, som idag, så glömmer han bort att han kan röra sig när han blir lagd på rygg. Så när jag gjorde iordning hans frukost så låg han still där i flera minuter och flinade. 

Nu ska jag snart ut på dagens träningspass: stakning!

Inga kommentarer: