fredag, juli 06, 2018

En hel natts sömn


Denna natt hade Amanda förmånen att sova med Alfons, vilket leder till att hon fick lite sömn inatt, Alfons är fortsatt gnällig och sover inte speciellt bra på just nätterna. På dagarna går det bra och han är som vanligt, kämpigt. För min del blev det en bättre natt, slog igen mina blå kring klockan 23 (vet, det är för sent, måste skärpa mig) och vaknade strax före 07,30. Nästan åtta timmars sömn, utan ett enda uppvaknande. Så. Jävla. Skönt. 

Idag står det åter stakning på programmet, det fjärde passet i ordningen för denna vecka. Det blir ett längre drag tröskel, med lite lättare rull än igår. Kommer nog kännas vill jag lova, men jag kämpar på! Får med mig folk även idag, så det känns väldigt skönt i alla fall. 

Har skrapat ihop 38 kilometers promenad denna veckan också och när jag kollar på pulsen från min Apple Watch lite då och då under promenaderna så ligger jag ofta på en puls av 90-100 ungefär, det gör jag ju många gånger också på rullskidor under lugna pass. Så någon form av väldigt lugn träning blir det ju i alla fall. 

Ja ja, hörs senare!

Inga kommentarer: