söndag, juli 22, 2018

En trevlig kvällJa men hallå!

Nu får ni inte tro att detta är ett köpinlägg, utan det är på riktigt, till 100%. Jag spelar aldrig på spel, tips, odds, lotter eller liknande. Dock så brukar jag tippa på Unibets ”Hundralappen” via Twitter, oftast går det ut på att tippa resultatet i någon match, det är gratis att delta. Under fotbolls-VM så tippade jag rätt resultat i en match som jag glömt vilken det är. På så sätt så vann jag 100 kronor att tippa för. Dessa pengar måste omsättas några gånger för att kunna ta ut och oftast brukar man ju förlora dom lika snabbt som dom kommer, men inte denna gång. Jag tippade på att Belgien skulle vinna bronsmatchen mot England, sedemera tippade jag pengarna på att Frankrike skulle sopa hem finalen. Efter det så var jag uppe i över 400 kronor, dock var inte pengarna omsatta tillräckligt ännu, så det var bara att jobba vidare. Igår så satte jag då mina pengar på två allsvenska matcher: seger för Malmö FF och Östersund. Pang sa det och sedan hade jag spelat ihop 618 kronor som jag sedan tog ut till mitt konto. Inte så illa det! Istället för att betta mer, eller köpa spel så går dessa småpengar in på börsen, bra jobbat Adam!

Igår så var vi på Slussbruden i fyra timmar, åt räkor, umgicks och drack vin. Idag är jag lite trött och har ont i huvudet, typiskt. Trevligt var det dock och jag lär väl vakna till framåt kvällningen tänker jag. Mina timmar lär ju in också, planen idag är 2,30 timmar stakning, men det kan dröja ett tag innan jag beger mig ut!

Inga kommentarer: