lördag, juli 28, 2018

Ena natten lite sömn, andra sämre


Alfons tycker om att mata Boss, samtidigt som han själv äter. Han gillar Boss och han är glad i alla djur han ser, kul. Jag försökte mig på ett tricks med is och en tornfläkt i sovrumsfönstret igår. Det blev väl lite svalare i alla fall, sen om det kom från min anordning eller på grund av att det var svalare ute än inne är oklart. 

Sov med Alfons i natt och det var åter en pärs. Han smågnäller från och till under nästan hela natten. Det enda som får honom lugn då är att mata honom med ersättning, så blöjorna blir ju ständigt fyllda under natten, vissa nätter överfyllda.. Vi misstänker att det är nya tänder som spökar, gör att han får ont och gnäller på grund av det. Han är en del i munnen och pillar i alla fall. Annats har vi funderingar på om han har reflux, någon form av mag- eller magmunsåkomma. Hans sömn har ju varit bättre i perioder och sen blir det åter sämre igen. Slitsamt är ordet. Ena dagen är man som en zombie och nästa dag när man sovit i eget rum så är man som en överkörd räv på grund av tidigare sömnbrist. Är det inte härligt med livet, barn, semester och så vidare?! Har nog aldrig varit såhär sliten under tidigare långledigheter, men det har ju sina förklaringar. Jag får försöka tänka att det är ett långt träningsläger som jag deltar i. 

Idag ska det tydligen bli regn här i Borlänge, som om det inte regnat tillräckligt i sommar? Har vi haft en dag med sol ens? Tveksamt. 

Är inte alltför sliten i musklerna sedan gympassen denna veckan, lite konstigt faktiskt, men jag kanske börjar bli van övningarna och vikterna. Därför tycker jag att det är en bra plan som jag lagt upp i år med stegrande vikter och sjunkande antal reps. 

Snart ska jag ut på ett lugnt löppass, jag tror att hela konkarongen med barnvagn, Amanda och Boss ska med, till en början åtminstone. Det blir skoj! Hoppas bara man kan klara sig från detta eviga regnande, men det har ju inte gått hittills i år, så det blir väl en blöt historia idag igen!

Inga kommentarer: