torsdag, juli 19, 2018

Frostbrunnsdalen igår - långsovning - intervaller snart


Tja!

Jag har varit och är jävligt sliten. Igår så cyklade vi till Frostbrunnsdalen och tillbaka, 8 + 8 kilometer. Väl där så fikade vi i den mysiga miljön där. Jag åt dock en ”solrossmörgås”, försöker ju hålla mig ifrån socker så gott det går, även om det ibland slinker ner rätt mycket. 

På eftermiddagen gick jag och Alfons en promenad på 4,5 kilometer, tanken var att handla halloumi på Hemköp för 15 kronor styck, men allt var uppköpt såklart.. 

Igår kväll så var vi slitna hela familjen, jag gick till sängs klockan 20,30, bredvid Alfons. Givetvis så kunde jag inte somna fören klockan 00. Som tur är så var Alfons ganska lugn inatt, men han vaknade klockan 06 och ville upp. Strax efter klockan 07 så frågade jag Amanda om hon kunde ta honom så att jag kunde sova lite längre, tack för det. Vaknade sedan klockan 09,30, utsövd men ändå sjukt trött. Det blev några timmar i sängen, det är tufft ibland. 

Nu snart ska jag ut på ett intervallpass på rullskidorna, verkar vara något svalare än igår, bara att kämpa på!

Inga kommentarer: