onsdag, juli 18, 2018

Fyra timmars stakning i dödshettan


Mina nya shorts (Sefyr) från Sweare är riktigt härliga och sköna. När det är såhär varmt så gillar jag att köra shorts istället för tights, enda nackelen med vissa shorts är att dom kan ta i händerna när jag stakar, ej med dessa dock!

Idag liksom igår så fick jag med mig Måns Sunesson på träningen, idag skejtade han, medan jag såklart stakade, vilket jag ska göra hela veckan.

Jag var trött igår och jag var ännu tröttare idag, jag vill inte klaga på värmen och jag brukar inte få problem med den men idag var det tufft, troligen blev gårdagens dödströskel lite i hårdaste laget. Men det gäller ju att utmana sig själv om man vill utvecklas! Idag så var jag väl normalpigg i en halvtimme ungefär, därefter blev det slitsamt resterande tid av passet, kul. Vi åkte runt omkring här i Borlänge på platten, bland annat var vi ut till Tyllsnäs udde och vände. 

Efter cirka tre timmar så vinkade jag och Måns av varandra, jag fortsatte då en timme till och faktiskt så började jag känna mig lite piggare, såg till att dricka ur hela vätskeryggsäcken mot slutet och pulsen gick upp en aning. Anledningen till pulshöjningen kan eventuellt ha varit en liten lätt vätskebrist, kanske också en liten fartökning. Jag drack mojito-sportdryck idag, både på grund av värmen och för att gårdagen blev så tuff. 

Rullskidorna för dagen var mina Elpex med fyror bak och treor fram. På mina fyra timmar så hann jag 63 kilometer och plockade 360 höjdmeter. 

Imorgon blir det ett intervallpass igen, förhoppningsvis är jag hyfsat återhämtad!


Inga kommentarer: