måndag, juli 16, 2018

Gamla tider och dagens grejer


Hittade två gamla resultatlistor från Orsakajt’n. På den tiden kunde jag springa rätt fort. 2002 när jag vann så var jag 18 år och nästan i min storhetstid som löpare, åtminstone medeldistansare. Jag hade hört innan att de två skidåkarna/orienterarna skulle vara starka, så jag la mig helt enkelt i rygg och gick ifrån på slutet. 
Det andra loppet 2005 så sprang jag i motionsklassen. Jag ville helt enkelt inte springa 15 kilometer då. Feg som man är. 
Det har som bekant blivit några ytterligare tävlingar på midsommarafton där i Orsa och fler lär det bli. 

Inatt så fick jag äntligen till en natt med över åtta timmars sömn (8,20). Jag lät alla fönster som stod mot solen vara stängda med neddragna gardiner under dagen, när sedan temperaturen mot kvällningen gick ner mot 20 plusgrader så öppnade jag alla fönster i huset, det gav resultat och jag använde till och med täcket för första gången på veckor! Skönt att få känna mig utvilad, det vill jag lova! 

Vad har vi på agendan idag då? Jo, tanken är att åka till tippen med lite skräp, givetvis gå en promenad, fasta till middagen och eventuellt plocka hjortron med Alfons morfar!


Inga kommentarer: