söndag, juli 01, 2018

Långjanne med grabbarna!


God söndagskväll kära läsare!

Idag blev det en invigning av min nya cykel, den var bra måste jag säga, desto mindre bra var mina ben och givetvis vindarna. Skönt då att det blev ett lugnt pass runt om nejderna här i södra Dalarna. Vi mötte upp Simon på vägen mot Falun och drog sedan av följande vända: Hosjö - Vika - Strand - Stora Skedvi - Bispberg - Säter - Gustafs - Torsång - Aspeboda. En nätt liten tur på totalt 125 kilometer och 4,30 timmar. Inga pangben och ingen hets, en skönt tur alltså. Trevligt gäng var det också. I Säter så drog vi ner till Säterdalen där vi inmundigade en fin smörgås med hästkorv. Inte nog med det så drack jag också en näst intill kalorifri sportdryck, det finns ingen hejd på galenskaperna!

Imorgon ska jag vila igen och hoppas på att kunna ladda upp batterierna till en ny träningsvecka med förhoppningsvis bättre känsla än denna. Skrapade ihop lite dryg 16 timmar åtminstone, men jag gör nog hellre 10-12 timmar med bra känsla, det kommer!

Bilder:

Inga kommentarer: