torsdag, juli 26, 2018

Nu vankas det löpintervaller


Alfons blev så glad att ratta Benzen igår. Ni som blir kränkta kan sluta med det, vi körde bara in bilen i garaget, en billängd. 


Alfons har börjat ta tag i flaskorna själv och dricker på egen hand. Han växer fort.

Satan vilka hemska nätter varannan är alltså. Först så har jag ofta så svårt att somna och när jag väl nästan somnat så börjar Alfons med sina gnällpreioder. Inatt vaknade han säkert 10-20 gånger och gnällde. Det enda som hjälper då är att mata honom med ersättning. Det är närmast en tortyr alltså. Kommer det någonsin att bli bättre?! Just nu känns det inte så i alla fall och min känsla idag är som om jag blivit överkörd av en skördetröska ett dussintal gånger. 

Jag ska försöka skaka liv i mig själv så mycket jag kan nu. Sedan ska jag cykla till Adam Larsson och därefter så ska vi springa löpintervaller i Bergebo, innan jag cyklar hemåt igen. King att slippa använda Benzen och grymt för Apple watchen att då få lättare att stänga ringarna, då jag har den på under cyklingen. Veckans totala promenadlängd är uppe i 34 kilometer, det är inte illa. Men hur ska jag hinna med att jobba sen i höst, om jag ska gå mina promenader och träna? Det kommer ju inte funka?! 

Inga kommentarer: