tisdag, juli 31, 2018

Sliter vidareTjena gänget.

Här hemma sliter vi på efter bästa förmåga. Vi målade klart tvättstugan igår förmiddag, sen gick jag för att sova i nästan en timme, oerhört välbehövligt. Senare under dagen så gick vi en promenad på elva kilometer i samband med en handling på Willys. Vägde in på sub 70 igår för första gången på länge, det var glädjande. 

Som vanligt var jag trött när jag gick till sängs, som vanligt så hade jag svårt att slappna av och som vanligt tog det lång tid att somna. Dock så fick jag en ganska bra sammankopplande sömn när jag väl somnat, då Amanda inatt sov med Alfons. 

Det är lätt att bli irriterade på varandra som läget är nu med den väldigt dåliga sömnen. Gäller bara att försöka härda ut, någon gång vänder det väl får vi hoppas. Tills dess är det väl bara att försöka göra det bästa av situationen. Vi är ganska säkra på att det är Alfons tänder som spökar, han biter på saker och kliar sig där ofta. Idag har han även 38,8 grader i feber, vilket brukar vara normalt när tänderna är på väg ut har jag läst. 

Amanda jobbar idag med ett glapp mitt på dagen, då ska jag ut på ett rullskidpass. Denna vecka är det ju stakvecka, så tre intervallpass och tre distanspass på mina Elpex-rullskidor. Bara att bita ihop och fokusera framåt. Ni får ursäkta mig om jag är på dåligt humör från och till, men det är lite kämpigt! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Går du mycket i högklackat? Din halgus valgus på dinvänstra stortå antyder det.

Adam Steen sa...

Dö din jävla idiot.