lördag, juli 21, 2018

Sovit, sliten, Slussbruden


God förmiddag soldater. 

På något konstigt sätt så fick jag inatt ihop åtta timmars sömn, hur välbehövligt som helst. Alfons vaknade vid klockan 05 och ville gå upp, men jag lyckades få honom att somna om igen och sedan sov han ända till klockan 07,30 precis bredvid mig, mysigt. Trots bra sömn inatt så känner jag mig ändå som en överkörd räv i kroppen, förhoppningsvis släpper det snart. 

Ananda är ute på rullskidor nu och vi ska bege oss mot Willys för att handla. Perfekt att få till en promenad innan frukost, så jag får fart på förbränningen. När Amanda är klar med sin rullskidsvända så är det min tur att bli trött, idag väntar intervaller på platten, kan gå lite hur som helst det, men det är sista intervallpassen för veckan, det känns bra. 

Ikväll så ska Alfons till sin mormor & morfar och vi ska till Falun för att äta middag på båten Slussbruden. Blir ett event att minnas! 

Inga kommentarer: