torsdag, juli 12, 2018

Torsdagskul!


GrötfrukostLek i gräset Gårdagens lunch: omelett med hallon och blåbär


Tjena!

Efter att haft stora problem att väl somna igår igen, klockan var efter 00,30 innan jag somnade, så fick jag det till trots sju timmars sömn och jag är inte alltför trött idag. Skönt! 

Amanda jobbar och jag ska hänga med Alfons. Som vanligt så blir det en daglig promenad på cirka tio kilometer. Det gäller ju att försöka hålla sig i form och jag är onekligen på rätt spår. Igår kväll innan middag så vägde jag in på 71 kilo prick. Drömmen om att bli smal lever än! 

Musklerna värker så där skönt idag, sedan gårdagens styrkepass, grym känsla! Det är i princip hela kroppen som är drabbad och jag gillar framförallt att ha värk i magen. 

Efter att Amanda slutat jobbet kring 17-18-tiden så ska jag sticka ut på ett stakintervallpass, tanken är mest att få höja pulsen lite och inte köra varken jättehårt eller länge. Fokusen på denna vecka är styrkepassen (gårdagens och sen på söndag). Nästa vecka blir det åter en stakvecka, följt att en ny ”styrkevecka”!

Inga kommentarer: