torsdag, juli 05, 2018

Tre timmar på fyror


Som så många gånger förr (de senaste dagarna) så bestod crewet idag av mig, Simon Andersson och Adam Larsson. Simon verkar ha fått smak av att träna med oss ambitionsfyllda killar! 

Tre timmar på fyror borde ju motsvara fyra timmar på treor? Med tanke på det jag nämnt några gånger om fjolårets ständiga fyratimmarspass. Idag tog jag äntligen mod till mig och körde med mina fyror runt om, det var inte så farligt faktiskt! Kände mig rätt pigg idag förvisso. Varannandagsformen fortsätter. 

Jag mötte upp grabbarna på vägen mellan mig och Domnarvet, sedan åkte vi närmare 1,30 upp och ner i Skräddarbacken, innan vi avslutade med att åka tillbaka till Domnarvet där jag släppte av dom och fortsatte ensam hemöver. Idag var det inga problem när klockan började närma sig tre timmar och inga tendenser till att känna mig sliten, lär väl få äta upp det imorgon är jag rädd.. 

Tre timmar totalt , 43 kilometer och 385 höjdmeter, det var ett fint pass! Drack sportdryck också dagen till ära, välbehövligt i det varma vädret. 

Inga kommentarer: