fredag, juli 27, 2018

Tunga och långa gympass


Bra pump i musklerna idag, trots pannkaks-frosseriet igår. Får försöka skärpa mig. Idag blir det två måltider: sen frukost och taco-middag. Måste bli deff till varje pris!


Vänder 70 kilo som om det inte fanns någon morgondag. 

Tjena. 

Dessa styrkepass alltså, dom tar kål på mig. Jag försöker bygga upp pass som inte tar sådan lång tid och att jag inte ska ha så ”mycket grejer att göra” under passen, men det går ändå sån jävla tid på varje pass och det gör mig sjukligt stressad. Måste kanske modifiera dessa pass när jag börjar jobba, jag kan ju inte vara borta 2,5-3 timmar bara för att köra styrka med lite rullskidor, men det är den tid det tar nu.. Kanske tar jag bort övningarna i cablecrossen framöver. 

Idag blev det i alla fall stakning på fyror till och från gymet och tio spurter á 25 stavtag (cirka 15 sekunder). Lyckades staka av en spets på andra spurten, det gjorde mig än mer stressad, men inte överdrivet irriterad, något framsteg åtminstone. Jag körde inte med mina Leki-stavar först, för den ena gick av häromdagen, så jag väntar in en ny. Nåväl, spurterna gick okej och det var huvudsaken. 

Styrkan då, såhär körde jag:

- Uppvärmning, 30 kilo: 10 kickstöt, 10 overhead squats, 10 lutande rodd

- Frivändningar 4 x 6, 70 kilo 
- Bänkpress 4 x 6, 75 kilo
- Lutande rodd 4 x 6, 62,5 kilo

- Magchrunches i cable cross 4 x 6, 109 kilo
- Tricepspress med låsta armbågar i cablecross 4 x 6, 73 kilo

- Chins 6 x 9 + 4 x 10, start varje minut

- Fyra TRX-övningar med fokus på bål och triceps

Nu är vi på väg till Willys för att handla middag, hörs imorgon!

Inga kommentarer: