tisdag, juli 17, 2018

Två kilo hjortron


Igår åkte jag och Alfons morfar iväg till en myr i närheten, det fanns hjortron, men inte mycket. Värt sin vikt i guld med andra ord. Vi plockade ihop två kilo i alla fall och fick till några burkar sylt åtminstone. Enligt min mening är det den godaste sylten som går att äta, speciellt när den är hemmagjord!

Förutom hjortronsplockning så blev det en vända till tippen för att slänga en massa kartonger, skräp och annat. Jag hann även med totalt sju kilometers promenad med barnvagnen. Det var väl i princip allt. Vägde in på 71,3 kilo under gårdagen också, det var inte illa med tanke på allt gott vi åt under helgen. Kanske inte gör så mycket att man äter lite onyttigt emellanåt. Jag rör mig ju en del och äter mycket mer nyttigt nu än förr om åren. Har blivit lite besatt av att försöka bli smal, så från att ha ätit godis nästan varje dag så slår det runt åt andra hållet istället. Dårskaper. 

Nu snart ska Amanda ut på rullskidorna en sväng, därefter är det min tur att få åka. Idag får jag med mig Måns och tanken är ett längre tröskeldrag och kan ni gissa min känsla just nu? Just det, seg. 

Inga kommentarer: