onsdag, juli 25, 2018

Ut på en skatevända
Varannandags-sömnen fortsätter, 8,15 timmar inatt. Fortsatt trött, men ändå skönt att få sova varannan natt i eget rum. 

Musklerna idag är som urvridna disktrasor sedan gårdagens styrkepass, perfekt! Det kommer bli perfekt då med ett lugnt och halvlångt pass idag, där fokuset blir att återhämta mig och att få lite friskluft. Ska få träna med Adam Larsson för första gången på en tid, det blir trevligt. 

Som ni ser ovan så vägde jag in på 71,5 kilo idag, stabil nivå därikring nu, skönt. Förra året låg jag omkring 73-74 kilo och tränade mer. Men det som gör med för att gå ner i vikt är ju kosten, att inte äta godis varje dag gör nog sitt till.. Dessutom så är det nog bra att få in lite vardagsmotion, åtminstone för mig som tränar så pass lite som jag gör. Igår blev det exempelvis 8,5 + 8 kilometers promenad! 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: