tisdag, juli 10, 2018

Vildmarksleden idag och Chris Froome
Igår så lagade jag (troligen) för första gången pannkakor själv. Jag fastade ju under hela dagen och för första gången så var jag rejält hungrig när det var dags för middag, så en rejäl portion lax med ris räckte inte denna gång. Därför blev det också fyra pannkakor med hjortronsylt (den tog slut igår dessvärre) och grädde. Mumma. Jag var nog lite på gränsen igår och hade kanske behövt mat under dagen på grund av den hårda träningen under veckan innan, vägde in på 70,5 kilo mot kvällningen. På tal om kost och det så snubblade jag över två spännande artiklar om Chris Froome och team SKY igår angående just kost, energi, watt och prestation. Det var från hans makalösa etapp 19 på årets Giro d Italia när Froome går solo i 80 kilometer på en väldigt tuff etapp, här nedan följer artiklarna:


Vad hann intog för energi under/omkring etappen: https://www.bbc.com/sport/cycling/44694122

Väldigt spännande läsning, om än på engelska. Dom har lite koll på läget i team SKY måste man ju ändå säga! 

Under gårdagen så blev det två promenader på fem kilometer vardera och häng med Alfons. Inte så mycket mer faktiskt. 

Nu är jag snart på väg emot Bjursås för att springa Vildmarksleden, blir längsta löppasset för året och jag är mest nervös för hur benen ska reagera, men det ska nog gå bra!

Inga kommentarer: