måndag, juli 23, 2018

Vilodag och renoveringsjobb


Tjo!

Vilodag, schmilodag idag. 9,33 timmars sömn inatt och livet smiler på mig igen! Tanken var att fasta, men det blev bara en skippad frukost, sen kom Alfons mormor med lunch (korvstroganoff) och den var alldeles för god för att avstå. Anledningen till det är att jag och Alfons morfar renoverar tvättstugan i källaren, putsar väggarna och har oss. Första gången jag gör detta och med rätt vägledning så verkar det funka rätt bra! Kul att fixa och göra snyggt, det kommer bli bra sen när det är klart! 

Veckans plan för träning är följande:

2 styrkepass
2 intervallpass (1 stak och 1 löpning)
2 distanspass

Hur jag lägger upp träningen bestämmer jag ikväll, beror lite på Amandas jobbtider och hur min känsla är. 

Nu ska vi ner och fortsätta i källaren!

Inga kommentarer: