tisdag, augusti 28, 2018

60 minuter AIII, inklusive impulser


I det grådassiga vädret så passade mina Oakley Radar med Prizm trail-lins perfekt! När jag efteråt tog av mig dessa så blev jag chockad över hur mörkt och grått det var, det måste ju ändå vara ett bra betyg

Tjenare gänget.

Jag har just betat av ett bra och tufft stakintervallpass på mina Elpexrullskidor med fyror bak och treor fram. Jag började med 20 minuter uppvärmning, sedan bombade jag ett långt drag på 60 minuter, impuls (12 maximala stavtag) var sjätte minut. Jag låg på en intensitet omkring mjölksyratröskeln ungefär. Jag startade nere i Jakobsgårdarna, åkte upp till toppen av Skräddarbacken, ner till Lindan, vände uppe vid riksväg 50 och tillbaka upp till toppen av Skräddarbacken där jag gick i mål. Mer uppför än utför alltså. Jag hade planerat innan att det skulle ta ganska precis 60 minuter, jag gick i mål på 1,00,26, inte illa tänkt!  Bitvis var det blöt vägbana och lätt vind, okej väder med andra ord. Även känslan var skaplig faktiskt. Siffrorna som följer:

1,00,26 timmar, 20,61 kilometer, 280 höjdmeter, 175 fallmeter, 167 snittpuls, 180 maxpuls, 20,5 km/h snitthastighet


Puls-, hastighets- och höjdkurva, samt karta (tryck på bilderna för bättre skärpa och storlek):


Inga kommentarer: