torsdag, augusti 09, 2018

Livet rullar på


Avslappnad kille?!

Tjena. 

Ute på en förmiddagspromenad innan frukost nu. Måste gå bort överflödet. Har fått tillbaka lite socker- och kvälls-sug på kvällarna, sedan helgens fest. Så de senaste kvällarna har vi ätit Lohilo-glass. Den är sockerfri och faktiskt ganska god för att inte vara "god-glass" som typ Ben & Jerrys. Ändå får jag lite dåligt samvete över att äta mer än bara mat. Sjukligt beteende. Vägde in på 72,2 kilo imorse, så det är ju inte helt kört än.. 

Vi slängde ihop en väldigt god middag igår med fläskfilé, bacon och en sås med rödvin i. Rödvinet var överblivet från lördagens fest. Jag kan tyvärr inte gå ut med namnet på den som lämnade kvar vinet, mer än att det är en ganska kaxig kille som varit tvåa som bäst på Bergebo Ski Marathon, vid upprepade tillfällen. 
Mycket fokus på mat nu men jag äter ju oftast ägg till frukost. Fast på den senaste tiden har jag bytt ut äggen vissa dagar till en form av chiapudding som är riktigt gott! I den puddingen har jag havregryn, chiafrön, havremjölk, blåbär och någon sockerfri vaniljprotein-dryck. Blandar allt i ett glas och låter det stå i kylen över natten. 


Chiapudding á la Adam 

Idag har jag en mycket skön träningsvärk i hela kroppen, det gillar jag! Strax ska jag bege mig ut på ett väldigt lugnt klassiskt pass för en gångs skull, ska bli skönt att bara åka i långsamt gemak och njuta. Ett återhämtningspass där jag försöker skölja ur musklerna bara. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: