onsdag, augusti 22, 2018

Back to work

BloggerImage

Såhär såg mitt första pass på sommarlovet ut, det var två månader sedan, samt ett antal kilometers promenad med barnvagn och några timmars träning. Dagarna blev längre & längre, det fanns hopp om framtiden och så vidare. Men det är väl inte så illa nu heller om man ska vara ärlig. 

Jag har uppdaterat min iPhone till iOS 12 beta, denna version jag använder nu är beta 7. Från och till så har min vanliga blogg-app krånglat vid nya betor, även denna gång, så jag använder en annan app där jag inte kan lyckas få till bildstorleken som jag vill och lite annat. Därför kanske det blir några mindre bilder nu några dagar, förutom de inlägg jag gör från datorn. Egentligen är det inte alls bra med dessa beta-versioner, mycket som hackar och krånglar, men jag är ju sugen på nya funktioner. Dock har jag inte upptäckt en enda ny funktion i iOS12, skulle vara skärmtid då. 

Jag började jobba idag. På ett sätt skönt att komma in i rutinerna igen. Cykel till och från jobbet varje dag (onsdag - fredag), samt en promenad på 30 minuter under rasten är tanken 

Vi ska planera dagarna så att både jag och Amanda hinner träna, det kommer bli bra tror jag. Är inte orolig över att min träning framöver kommer göra mig sämre. Jag ska hålla bra fokus på intensitet och styrkan, sen blir det väl några distanspass för att fylla ut träningsmängden. 

Träningsvärken är fin i kroppen idag, det känns bra efter gårdagens styrkepass. Idag är tanken att köra stakintervaller i backe, ett mer underhållande pass bara då fokuset på denna veckan är de två styrkepassen. 

Jag tror att jag fortsätter med varannan stakvecka, där jag försöker få in:
60 minuter tröskel, ett intervallpass flackt, ett intervallpass backe, två distanspass och ett längre distanspass. 

Den andra veckan kör jag: två styrkepass, ett stakintervallpass, ett löpintervallpass och två distanspass. 

Dels så funkar detta upplägget bra och planen sitter rätt bra i huvudet, vilket gör att det inte kräver för mycket planering. Dessutom är det rätt roligt att variera sig, sen blir kroppen inte van vid att nöta på i samma mönster hela tiden!Inga kommentarer: