tisdag, augusti 21, 2018

Ett bra gympass med bra känsla + personbästa i marklyft+ DRA ÅT HELVETE
Från dagens gympass!

Tjena!

Igår så kollade jag ju på Jimmie Åkesson, jag la ut någon bild på "Instagram story" från det. Ser idag att närmare 60 personer har avföljt mig på min Instagram, några har även tagit bort mig som vän på Facebook. För att jag gillar ett parti som inte dom gillar. Vad i helvete är det för fel på folk alltså?! Ni kan dra åt helvete med er, jag gillar vilket parti jag vill! Inte fan gnäller jag på er för att ni är kommunister, sossar, miljöpartister eller andra syltryggar!? Fy fan vad less jag är på detta samhälle och vissa folk alltså! Är det demokrati och yttrandefrihet i ett land så ska man väl för fan få rösta på vilka man vill och tycka vad man vill?! Hade de andra politikerna och de andra partierna skött sina kort rätt så hade inte Sverigedemokraterna funnits, än mindre suttit i riksdagen! 

Nu har jag avreagerat mig.

Jag stakade på mina Elpex-fyror till och från gymet idag, efter gymmet så tog jag mig till min vanliga backe där jag körde enarmsstakning, fem minuter per arm + smirnofstakning fem minuter. Det känns på rätt fint! Men huvudsyftet för dagen var detta på gymet:

- Uppvärmningsövningar, 30 kilo: 10 ryck, 10 thrusters, 10 good morning

- Marklyft 4 x 5, 132,5 kilo (det mesta jag lyft i marklyft!)
- Front squats 2 x 5, 80 kilo + Knäböj 2 x 5, 100 kilo

- Drag med raka armar i cable cross (de två översta bilderna) 4 x 5, 77 kilo
- Stakning på knä i cablecross 4 x 5, 86 kilo

- Chins 5 x 9 + 5 x 10, start varje minut

- Fyra TRX-övningar med fokus på bålen och triceps

Kändes rätt bra idag faktiskt och jag tog vikterna med skapligt bra känsla, kul!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är det demokrati och yttrandefrihet i ett land ska man väl få avfölja vem man vill på Instagan!?!?

Adam Steen sa...

Ja förvisso. Men det är ju så löjligt att göra det för att man har olika politiska åsikter. Eller nej, för att man gillar ett parti som inte är okej enligt vissa riksmuppar.

Anonym sa...

Äh, man ska inte bry sig så mkt om sådant. Det är bara småflickor och soy boys som avföljer för att man har lite avvikande åsikter. Du kommer troligen inte att sakna dom jättemycket är min gissning...

Adam Steen sa...

Sant :)

Håkan sa...

Det bör ju rimligen vara lika ok att tycka att SD är ett riktigt jävla skitparti som det är att lägga sin röst på dem? Att avfölja folk pga politiska åsikter är ju lika korkat som att kalla någon riksmupp för att man tycker att SD faktiskt inte är ok. Men så är det idag att tycka någonting. Oavsett parti så är vi alla idioter och efterblivna i någons ögon.

Men, jag gillar skarpt din blogg,även om jag absolut inte delar en del av dina politiska åsikter, och den fortsätter jag följa!

För att vara så sjukt tunn är du fasen jävligt stark! Tror inte det är många 67kg's skidåkare som tar 130 i mark. Du har nog en del talang för styrkelyft kungen!

Adam Steen sa...

Sant. Tack, ska försöka hålla mig ifrån politik och skriva mer om träning och min jävliga & orättvisa vardag ;)

Tack!! Jag väger dock 70-72 ungefär nu :)

Anonym sa...

70 - 72. Jag beklagar

Adam Steen sa...

Jag blir inte kränkt över det. Vägde in på 72,9 idag :(:(:(:(:(