lördag, augusti 04, 2018

Fullt ställ idag!


God morgon!

Ute på en morgonpromenad innan frukost, måste samla kilometrar och droppa av lite överflödigt fett. 52 kilometer promenerade denna vecka and counting. 

Idag väntar det stakintervaller med Adam Larsson, Adam ska nog köra skate, han har inte vuxit ifrån det än. Efter träningen så ska jag försöka hinna med en kort vända till i promenerandets tecken, för därefter så ska vi ha en 25-årsfest för Amanda, så det ska förberedas lite för den också. Det blir hur som helst skoj!

Framöver så väntar det inte vasastafetten för mig i år, utan vasakvartetten. Som vanligt springer jag för Sågmyra SK och ska springa den längsta sträckan på cirka 24 kilometer, mellan Evertsberg och Hökberg. Så nästa vecka måste jag köra ett längre tröskelpass löpning, på cirka 15-20 kilometer. Håller varmvädret i sig så får jag springa grusväg och asfalt (pga ormrädslan), annars är tanken en blandning mellan stigar och grusväg. 

Jag har även kommit på en bra idé tills jag börjar jobba igen och det är att jag ska promenera 30 minuter på den rasten jag har varje dag, istället för att bara sitta still i lärarrummet, så slipper jag vara orolig att jag inte ska kunna stänga ringarna på Apple watchen, king!

Inga kommentarer: