måndag, augusti 06, 2018

Idag fyller Amanda 25 år!
Idag fyller våran favorit-Amanda 25 år, stort grattis till dig!! 

Vi har inlett dagen med ett rullskidpass för Amanda och cykel med cykelvagnen för mig och Alfons. För första gången fick Amanda testa mina rullskidor med fyror fram och treor bak. Vanligen brukar hon åka på tvåor. Hon klarade det galant och åkte en mil med 14 km/h i snittfart, snart starkare än mig alltså! 

Nu ska vi snickra lite i källaren. För min del så är det vilodag och tanken är att fasta till middagen, får se hur det går med det idag. Jag är lite seg och trött idag, trots att jag sov över nio timmar inatt. Alfons sov bra han också inatt, han vaknade bara 2-3 gånger och sov i sin egen säng bredvid våran. Klockan 07,00 hade han krupit över till mig och väckt mig. 

Vi hörs

Inga kommentarer: