tisdag, augusti 07, 2018

Igår slog vi upp en vägg!


Hej där. 

Det blev några timmars snickrande igår, vi slog nämligen upp en vägg i den blivande tvättstugan. Aldrig tidigare har jag gjort något liknande, men det gick bra och var faktiskt ganska kul. Reglar, spånskivor och gipsskivor sattes upp. Därefter så spacklade vi även väggen. Det blir ganska fint när det blir klart, kul att bygga! 

Idag så ska jag försöka få till ett längre tröskeldrag löpning. Tanken är att få ihop 20 kilometer, det kan bli tufft. Målet för dagen är också att tvätta bilen, promenera 10 kilometer och att gå ner till Trafikverket för att ta en bild till mitt nya körkort som jag måste skaffa (på grund av min ändring av efternamnet till två e). Vi får nog även denna dag att gå!

Har börjat få lite ångest av att jag ska börja jobba igen den 22:a augusti. Fan, jag vill ju vara hemma med familjen och kunna träna. Nu blir det ju ännu mindre tid över till båda dom sakerna. Och frågan är om det ens är värt att jobba fem dagar i veckan för att få ut under 10k, tveksamt alltså.. Nu ska jag dock bara jobba tre dagar i veckan minst till jul, så det känns ju lite skönt i alla fall. Jag måste komma på något vettigt att göra som ger mer deg på mindre tid, hur löser vi det? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vill inte dra in en massa deg utan att jobba? :)
Men det kräver i regel ett stort kapital som utgångspunkt eller en rätt lång utbildning.

Men fastigheter är en bra grej som det också kan gå att få lån till(vilket iofs kan kräva en god inkomst). Hyrförråd eller hyrgarage är inte så mycket jobb att hålla på med. Kanske behövs i Borlänge?

Annars kanske ett förbundsjobba inom skidor skulle passa dig eller sjukgymnast?

Eller så frågar du sholms rullslidsklubb om de har några tips ...

Adam Steen sa...

Bra tips, tack :)