fredag, augusti 03, 2018

Kickstartar dagen!


Halli hallå!

Inatt sov jag med vår käre Alfons och jag ska väl snarare skriva ”sov”. Åter en natt där jag först inte kunde somna på grund av galen värme och sedan en gnällig bebis. Han kastar sig runt som en besatt och verkar ha ont i magen eller något. Ganska kämpigt. Idag verkar han pigg för övrigt och feberfri. Skönt så! Skrapade väl ihop lite drygt fyra timmars sömn inatt i alla fall, det är mer än inget. 

Kickstartade dagen med fem kilometers promenad (55 minuter) med Alfons i barnvagnen och Boss i koppel, medan Amanda sov. Givetvis innan frukost. Nu sitter jag och avnjuter just frukost. Jag har under vissa dagar bytt ut mina 3-4 kokta ägg till en variant av chiapudding där jag blandar följande: blåbär, havregryn, havremjölk, chiafrön och sockerfri vaniljproteindryck från Njie. Gott som skräcken! 

Ligger stabilt på en vikt kring 70-71 kilo nu, till skillnad mot 73-75 kilo under föregående år. Då tränade jag ju mer, men åt obegränsade mängder med godis. Så det man äter tror jag är viktigare än träningsmängd. Något jag missbrukar då som nu är zero-läsk, förbjudet gott! 

Nu ska jag bege mig ut på ett distanspass stakning!

Inga kommentarer: