måndag, augusti 13, 2018

Måndagskäbbel


Ursäkta, men är det någon som sett mitt hår?! Det verkar vara borta, jag som hade så långt nyss. Typiskt alltså. Men men, det växer väl ut igen.

Idag är det vilodag igen, skönt att få komma ifrån träningen en dag, det behövs både mentalt och fysiskt. Men det hindrar ju inte mig att ta min dagliga promenad, förra veckan fick jag ihop 68 kilometers gång, mumma. Träningsmängden landade på 11,10 timmar, men då fick jag in två tuffa styrkepass (pass 1, pass 2), ett riktigt tufft löppass och ett ganska hårt stakintervallpass. På de senaste fyra veckorna har jag skrapat ihop 51,30 timmars träning, varav 8,30 timmar var effektiv intervalltid. Det är ungefär på den nivån jag får försöka klara mig med träning, kanske ännu lite mindre när jobbet börjar. Kanske jag ska fokusera än mer på att få in mer vilodagar, så att passen jag gör blir bra hela tiden. Vi får se, det gäller att laborera lite och att försöka få in det i livspusslet på ett smidigt sätt. Det känns dock ganska jobbigt att börja jobba igen, inte för att det är något fel på jobbet, mer att det blir så lite tid över till annat. Den 22 augusti börjar jag igen, tanken var att springa älven runt den kvällen, men det är dessvärre inställt.. 

Idag är tanken som sagt att jag ska ta en promenad och sedan mot eftermiddagen så ska vi åka till Stora Lunåns gårdscafé med min mamma och Alfons. Jag kommer att fasta hela dagen och äta först vid middagen igen. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: