fredag, augusti 24, 2018

När man måste trycka på under pendlingen, med mera


Alfons är glad för det mesta, men de senaste dagarna har han varit lite förkyld och gnällig 

Tjeen!

Inatt var det min tur att sova alena och jag lyckades logga hela 8,24 timmars sömn. Välbehövligt då det var ett antal nätter sedan som jag sprängde åttatimmars-gränsen. Jubel och applåder. Kroppen är lite småtrött och lätt sliten. Under cyklingen till jobbet så fick jag häng av en person med MTB, så jag fick klippa på lite för att bli av med honom, det resulterade i lätt stumma ben, andfådhet och lucka bakåt! Jag har mina hjärnspöken, det vet ni ju och att ha folk på hjul, eller än värre bli omcyklad är något jag avskyr. Kosta vad det kostar vill. 

Det regnade imorse, ingen ovanlighet då vi haft regn säg de senaste 100-150 dagarna ungefär. Men nu verkade det sluta, vore skönt att slippa regnandet i eftermiddag med tanke på att jag ska åka ett lätt rullskidpass. Snart har jag avverkat den första arbetsveckan, tre dagars jobb och fyra dagar utan jobb (jag skriver inte ledighet då jag är allt annat än ledig, trots att jag inte är på jobbet) är helt perfekt! 

Vi hörs senare!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Räknar du även in elcyklar?

Adam Steen sa...

Ja, tyvärr. Men där kan jag få nöja mig med att ligga på hjul, bara jag inte släpper lucka

Anonym sa...

Man har inte en chans mot de tyska elcyklarna dessa går i +45 även i uppförsbacke............testat..... och sen är det såklart alltsomoftast någon med tveksamt attribut som köra dessa,- dubbel olycka.

Adam Steen sa...

Ajdå. Då blir man nog tvungen att vika ner sig. Ja, det brukar vara så :)