fredag, augusti 10, 2018

Sammanfattar sommaren 2018 med ett ord: REGN!
Som ni ser på bilderna ovan är det en sprallig Alfons vi har att göra med. Men däremellan så sover han också som tur är. De senaste nätterna har han vaknat ganska få gånger också, så hans period för drygt en vecka sedan berodde nog som vi trodde på att tänderna var på väg ut. 

Är det någon av er som hunnit torka upp från allt regnande denna sommaren? Tänkte väl det. Ska vi sammanfatta denna sommar med ett ord så är det helt klart REGN. Jag har inte upplevt en enda dag utan regn i sommar. Hur kan det ens finnas så mycket regn?! Idag tittar vi ut och givetvis bjuds det på regn och även några åsksmällar. Kämpa vädret.

Jag hade tänkt köra stakintervaller idag, men får avvakta tills det slutat regna. Då jag är gjord av socker så är det ju inte någon höjdare att ge sig ut i detta eviga regnande. Väderleksrapporten skvallrar om en regnfri eftermiddag i alla fall, så då får jag passa på att ge mig ut. Dessförinnan så måste jag dock ta mig ut på en promenad, fettet på min kropp rinner ju inte bort av sig självt, inte ens i REGN!

Inga kommentarer: