onsdag, augusti 29, 2018

Sömn, Lidingöloppet, löparskor och skidklubb


Vår lilla älskling Alfons. Av någon anledning så kallar vi honom för ”Palotan”, eller ”Palotos”, ingen aning  varför eller varifrån vi fått det, men så är det i alla fall.  Så sakterliga blir det bättre på nätterna med våran taktik om att han ska sova själv och inte äta något. Igår gick det fort att få honom att somna, dock så vaknade han klockan två och var så otröstlig att jag blev tvungen att ta upp honom i sängen. Han somnade om snabbt då och vaknade först klockan 06. Sex timmars sömn för undertecknad får räknas som okej i alla fall. 

Det här med Lidingöloppet då, jag har ju blivit lite sugen på att springa tremilen där. Men jag hade ju gärna fått en fristart och var ska jag/vi bo? Kan ju dra iväg i kostnader rejält annars. Och det blir ju tufft för en fattig jävel som mig. Skor skulle jag också behövt ett par Hoka Tracer, men dom har varit restade från fabrik sedan maj, tufft läge. 

Vad gäller klubb i vinter så verkar jag inte få några svar hur det ser ut. Visst, jag åker väl troligen kvar för AXA SC, men jag har inte fått klar någon deal. Har legat på sedan maj, men vederbörande har skjutit upp beskedet sedan dess. Trist att min gamla kontakt slutat, annars hade det inte varit något problem. Har ni något tips på klubb/team? 

I eftermiddag ska jag rulla två timmar, men först jobb!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skiteam Skåne eller sholms rullskidsklubb känns heta!

Adam Steen sa...

Absolut. Men jag kan eventuellt ha bränt mina broar där?!

Anonym sa...

Du hinner väl sthlm över dagen för Lidingöloppet!?

Adam Steen sa...

Ja det kanske går?

Anonym sa...

Sundbyberg behöver rutinerade åkare för att komplettera sin juniortrupp

Adam Steen sa...

Okej :)

Jackegrym sa...

Team pumpen sk skulle behöva en till grym skidåkare , just nu bara jag som är grym i den klubben :)

Adam Steen sa...

Oj!!