tisdag, augusti 14, 2018

Stora Lunån och stakvecka


Jag, Alfons och mina föräldrar åkte till Stora Lunån igår. Ett trevligt ställe med en massa djur att titta och klappa på. Alfons verkade tycka det var roligt, han gillar djur och skrattar ofta när han ser dom. Han har även börjat med något ljud där han skrattar som en gubbe ungefär, ganska skoj faktiskt. 

Förutom  trippen till Stora Lunån så fick vi besök av Simon Andersson en stund igår, jag hann med 8 + 2 kilometers promenad och vi åt grillad kyckling till middag. En lugn och skön dag. 

Nu är jag ute på en morgonpromenad med Boss, därefter väntar frukost och sedan ska jag köra ett längre tröskeldrag på rullskidorna med Adam Larsson. Denna vecka är det åter stakvecka, förutom att jag kör Vasakvartetten på lördag. Det blir nog bra det!

Inga kommentarer: