torsdag, augusti 02, 2018

Torsdagstankar


Tjena vänner, bekanta och annat. 

Alfons har haft rätt hög feber i dagarna två, den toppade på 39,6 grader. Men imorse har den gått under 39 och han verkar lite piggare igen. Skönt att det går åt rätt håll! Igår så ”fyllde” han elva månader, jäklar vad tiden går fort alltså. På ett sätt så känns det som att vi var på BB igår och på ett annat sätt så känns det som om vi haft han i en evighet. 

Jag sov ensam inatt och har nu fått tre nätter i rad med över åtta timmars sömn, guld värt. Nu är jag seg på ett annat sätt istället, aldrig är man nöjd. Den segheten släpper nog snart ska ni se. Tanken är att följa med Amanda ut på en promenad nu innan frukost, så jag vaknar till, sen så ska jag träna mina stakintervaller i Skräddarbacken. Jag har fått dille på att bli smal, gå promenader och äta nyttigare. Är det inte det ena så är det det andra. Jag har ju mina nycker. 

Förutom träning och promenader idag så ska jag kapa ett Leki-rör som jag fick hem igår. Hade ju en stav som gick av förra veckan och den ska nu fixas till rätt längd. Jag är faktiskt jävligt nöjd med både service och stavarna från Leki!

Inga kommentarer: