måndag, augusti 20, 2018

Varit på finbesök i Falun


Efter dagens promenad på tio kilometer så åkte jag till Falun och stora torget för att lyssna på Jimmie Åkesson. Intressant och kul att få se honom live. Det var ganska bra med folk där och de flesta verkade hålla med honom, det var en liten grupp vänsterdårar som stod längst bak och ropade något om rasister och liknande.. 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Många rasister på bloggen nu. Då en kommentar innehåller ord som judefrågan och du inte tar bort kommentareren så är måttet rågat för mig.

Anonym sa...

Du måste vara bra naiv om du inte inser vad SD är för form av parti och vad för blåsta människor som kandiderar till deras riksdagsplatser? Nog för att du älskar att provocera och sticka folk i ögonen, men att ”låtsas” som om SD inte är ett parti fullt av rasister är även ett lågvattenmärke för dig..

Adam Steen sa...

Lugn nu.

Anonym sa...

Helt rätt Adam. Finns alldeles för många PK människor och hycklare

Adam Steen sa...

Ja :)

Anonym sa...

Känsligt för vissa verkar det som men när befintliga/gamla partier är på väg att haverera landet så måste de helt enkelt bytas ut. Det är en helt normal process.

Det finns rötägg i alla partier särskilt i sådana som växer fort. Tilläggas bör även att hade befintliga partier hanterat invandringen/migrationen på ett vettigt sätt så hade aldrig SD suttit i riksdagen. De har själva skapat detta "problem" ironiskt nog.

All in nu på att vinterns tävlingsdräkt blir som t-shirten på bilden!!

Adam Steen sa...

Precis så! Det sa Jimmie igår också :) haha hoppas det ;)