måndag, september 24, 2018

60 minuter staktröskel + spurter


Här åker han, AXA:s omslagspojke, kolla bara här!

Hej där mina kära vänner och bekanta!

Det var längesedan jag behövde klä mig så pass som jag gjorde idag, inte många plusgrader och närmast orkanvindar ute! Jag befarade att det skulle vara en sådan där förjävlig vind, med bara motvind, men nej då, inte på min nya intervallbana i Skräddarbacken, här var allt i sin ordning med motvind på hälften och medvind den andra hälften. Ni känner ju till mina problem med den ständiga motvinden kanske? 

Jag tog mig upp till skräddarbacken och körde sedan igång dagens hårdkörning: 60 minuter tröskel, med en impuls var sjätte minut. Motvind uppför och fin medvind utför, jag hann köra 10,5 varv på min bana som mäter ganska precis två kilometer. Jag använde mig av mina Elpex 610 med fyror bak och treor fram. Tyckte att det svarade helt okej och pulsen var rätt hög, trots att det var den sjätte dagen i rad med träning, ska bli skönt med vilodag imorgon. 

Här är siffrorna från mitt intervalldrag:

1,00,00 timme, 21,42 kilometer, 166 snittpuls, 177 maxpuls, 270 höjdmeter, 250 fallmeter, 21,4 km/h snittfart och inte en enda sekund i fartställning, boom! 

Karta och lite grafer:Avslutningsvis så vill jag nämna att jag ingått ett samarbete med mobiloperatören Fello, riktigt grymt! Jag har varit trött på den dåliga mottagningen och det höga priset hos Tre(3), så detta ska bli riktigt grymt! Tecknar ni ett abonnemang via denna länk så får ni halva priset i två månader! Jag hittade operatören när jag googlade på "billiga mobiloperatörer", det som gjorde att valet föll på just Fello och inte Hallon exempelvis, är att Fello använder sig av Telias nät, vilket i min mening är det klart bästa nätet i Sverige! Jag har haft abonnemanget i en veckas tid nu och är galet positiv, tidigare så fungerade inte mitt Tre-abonnemang inne i varken gymet eller på Willys, numer har jag full sula på 4G, klasskillnad.


Inga kommentarer: