fredag, september 28, 2018

75 minuter stakning, nu mot Lidingö och Stockholm


Hej vänner!

Inatt hade vi sådan lyx att min mamma var här och sov med Alfons. Jag klockade in strax över nio(!) timmars sömn, det är en raritet i dessa dagar, men ack så välbehövligt. 

Efter lite morgonrutiner så stack jag ut på ett stakpass på 75 minuter, idag med fyrorna fram och treorna bak, dessutom så hade jag sportdryck från +Watt (använd koden ADAM för 25% rabatt) i bältet. Lyxlivet flyter på. Jag mäktade med ganska precis 20 kilometer på passet, åkte till Lennheden och vände. Fint pass med några plusgrader, sol och medvind på hemvägen!

Nu ska vi strax sätta oss i Benzen och bege oss ner till Lidingö och Stockholm. Vi börjar med att hämta min nummerlapp på Lidingövallen, sedan ska vi hitta hotellet Park Inn Radisson i Hammarby Sjöstad. Jag ser fram emot resan och Lidingöloppet, det ska bli skoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har en väldigt liten hjälm. Den sitter som en liten kalott på huvudet.

Adam Steen sa...

Ät gul snö, det kan vara öl.