onsdag, september 26, 2018

90 minuter stakning och Craft Ski MarathonJag var ute och vräkte mig i mina Oakley Flight Jacket idag, snygga och med favoritlinsen Prizm Road. Dock är min favoritbåge Radar Ev, den sitter absolut bäst (på mitt huvud i alla fall). Jag tycker att dessa Flight Jacket och även Jawbreaker har en tendens att glida ner en bit på näsan

Hej där.

Idag så har jag varit med skolklassen till både vatten- och reningsverket här i Borlänge. Det var intressant och trevligt. Jag har aldrig tidigare varit på något av dessa och jag fick lära mig en del nytt. Skoj! 

Det regnade imorse på väg till jobbet, sedan slutade det och klarnade nästan upp, lagom tills jag skulle sluta så öppnade himlen sina portar och regnet vräkte ner i alla riktningar. Bara att gilla läget, trä på mig regnkläderna än en gång och gränsla velocipeden för att bege mig hemåt. 

På min träning en stund efter hemkomst så lyste solen hela tiden faktiskt, dock var asfalten blöt och jag var ganska oinspirerad på att träna överhuvudtaget. Men ni som tränar och ni som känner mig vet att sådana dagar kommer då och då, samt att dessa pass inte gör sig själva, bara att bita ihop och genomlida eländet. Med cirka femton minuter kvar av passet så lättade den bedrövliga känslan något och det kändes okej åtminstone. Troligen så är det bara mentala grejer som gör att jag vissa gånger känner mig pigg och andra helt sänkt. Jag fick ihop 90 minuter, 22,4 kilometer och 255 höjdmeter. Idag så körde jag faktiskt på mina Elpex med fyror fram och treor bak, mygelpass. 


Igår så gjorde jag ju reklam för min löparklubb Sågmyra SK och deras Hackmora bergslopp, idag är det ett nytt lopp som står på tur, denna gång är det Craft Ski Marathon som går av stapeln den 6:e januari 2019 i Orsa Grönklitt, även det arrangerat av Sågmyra SK. Detta brukar vara ett riktigt kanonlopp, tidigt på säsongen, många "kingar" brukar vara med då det inte är något Ski Classics-lopp den helgen och banorna samt spåren brukar i princip alltid hålla riktigt bra klass i Orsa Grönklitt. Missa inte detta lopp! Klicka här för att komma till anmälan!Inga kommentarer: