torsdag, september 13, 2018

Alfons tar steg, gigantisk rödbeta, med mera


Vi planterade ju en del godsaker i våras och under de senaste veckorna så har rödbetorna börjat bli klara. Igår så drog Amanda upp den här galna besten som vägde in på hela 555 gram! Vi brukar äta en del rotsaker som vi gör i ugnen, oftast potatis, morötter och just rödbetor. Dessa rödbetor som vi har odlat själva är (inte så konstigt kanske) mycket godare än de vi köper. Jag inbillar mig också att de är nyttigare. Igår åt vi denna rödbeta tillsammans med potatis, lax och hemmagjord tsatsiki!

Alfons tog några steg på sin födelsedag. Igår så tog han ytterligare några steg. Amanda brukar lura honom med nycklar, så han tänker på annat och då kan det hända att han tar något steg, men oftast så står han helt still. Kul att se hans steg i utvecklingen! 

Ni har väl sett och noterat att jag har saker till salu?! Kolla in dom prylarna här

Vi såg på Apples vräkiga event igår. Jäklar vilka fina grejer alltså. Jag blev sugen på den nya iPhone X Max, men jävlar vilka priser alltså, drygt 15 000 SEK för den varianten jag är sugen på. Denna gång är tanken att inte köpa den med abonnemanget, utan köpa loss mobilen direkt. Den 19:e september så byter jag äntligen bort mitt Tre-abonnemang till operatören Fello. Det kommer bli en kostnad på mindre än hälften om jag jämför med nu och dessutom så får jag Telias nät. Hör av dig om du också vill byta till Fello så kan vi båda få förmåner! Vad gäller Apple Watch så kommer jag nog behålla den jag har och avvakta i ett år till. Även datorn kommer jag ha kvar, dumt att byta ut prylar som fungerar bra! 

Idag så har jag äntligen vilodag, så jävla skönt!

Inga kommentarer: