onsdag, september 19, 2018

Äntligen av med Tre(3) och nu jobb


Bröderna brothers 

Godmorgon!

Idag så vaknade jag upp till ”ingen service” på mobilen, vilket betyder att mitt Tre-abonnemang äntligen gått ut och porteringen till mitt nya Fello-abonnemang har gått igenom! Tidigare på mitt Tre så betalade jag 769 kronor i månaden, sinnessjuka summor, men en del av det var för att betala av min iPhone 7, (nästa mobil ska jag köpa direkt utan abonnemang). Dessutom har jag varit sjukt missnöjd med den dåliga mottagningen hos Tre. Nu kommer kostnaden för mitt nya Fello-abonnemang med 30GB surf och allt annat fritt kosta 345 i månaden (halva priset på det under de första två månaderna), det blir lite skillnad. Dessutom så har jag via Fello tillgång till Telias nät, vilket jag anser är det bästa. Det finns billigare alternativ, typ Hallon och Vimla, men då får man inte Telias nät och det ville jag ha!Den här maträtten slängde jag ihop igår, gott satan. Fläskfilé, chorizo-korv, chilipeppar, champinjoner, vitlök, grädde och soja. Till det så åt vi egenodlad rödbeta, morötter och potatis som vi har lagat i ugnen. Gott som skräcken! Vilken kock jag blivit va?! Lite skillnad mot för något år sedan när jag värmde en färdig matlåda till middag.. 

Idag till fredag så väntar det jobb igen. Bara att kämpa på. Jag ska träna löpbands-intervaller efter jobbet, hoppas det funkar. Känner lite i mitt knä, typ mitt på knäskålen, det är ömt som ett blåmärke och kan ibland hugga till. Men ibland så är det helt borta också. Väldigt suspekt. Hoppas jag tar mig igenom dagens pass och ett distanspass på lördag, sedan vilar jag löparbenen ända till Lidingöloppet, jag får ha lite feeling här. Smörjer med voltaren och äter någon enstaka Ipren. Kämpa Adams knä!


Inga kommentarer: