onsdag, september 05, 2018

Åter i vardag


Två vardagar med denna cooling - tre dagar i arbete. En fördelning som jag gillar och tycker är riktigt kul! För tre dagars arbete, följt av fyra dagars ”ledighet” är helt lagom känner jag. Visst blir det lite mindre betalt, men det är ändå värt det tycker jag. 

Idag så väntar det som sagt jobb och under dessa dagar blir det som bekant strax över tio kilometers cykling och även en promenad på tre kilometer under min halvtimmes rast. Jag tjatar om detta och fick vatten på min kvarn igår efter fettprocent-mätningen. För mig som har en begränsad tid till träning så är denna ”vardagsmotion” viktig tycker jag, det blir lite mer rörelse helt enkelt och förbränningen får sig en liten skjuts. Men det allra viktigaste för att kunna hålla sig fit och tappa eventuell vikt är kosten. De här perioderna där jag skippat socker har gjort sitt, verkligen. Så mitt tips är att försöka dra ner på socker och i viss mån även kolhydrater. Men i samband med tävling så tyvker jag att man ska inta kolhydrater så mycket man känner att man behöver. 

Efter två tuffa träningspass måndag och tisdag så tänker jag idag köra ett lättare distanspass, det lutar åt klassiskt på rullskidorna. 

Hörs!

Inga kommentarer: