torsdag, september 06, 2018

Axa i vinter igen


Igår så fick jag hem lite produkter från Axa. Jag kommer fortsätta tävla för dom, vi har en deal inför vintern och jag trivs med det, grymt. Jag tycker det fungerar bra att vara i egen regi och göra det jag vill. 

Jag kanske var lite bitter igår kring träningen, men samtidigt är jag ärlig hur jag tycker och skrev precis efter hur känslan var. Det där brukar gå i perioder och ibland är det tyngre att träna och ibland lättare. Men det är lite konstigt att det känns så tungt just nu, trots att känslan och formen är rätt god. Men så kan det vara
Ibland. Det är ju roligt att springa och då blir det ju perfekt med Lidingöloppet att fokusera på. 

I eftermiddag efter jobbet så blir det någon variant på stakintervaller, mest för att bara underhålla. Visst, man kan variera sig i oändlighet mellan olika sorters intervaller, vilan emellan och så vidare. En del intervaller är säkert bättre än andra, men man kommer inte ifrån att det krävs hårda pass för att utvecklas och även att bara stå kvar på samma nivå. Så för mig handlar många gånger variationen mellan olika intervallpass och former på dessa mest en grej för det mentala, att det ska vara mer motiverande att genomföra. Men jag är fast besluten om att det krävs tuffa pass för att bli bättre. 

Inga kommentarer: