onsdag, september 26, 2018

Bilder, sovning och träning
Kul att fota med min nya iPhone X S, blir betydligt bättre bilder. Alfons är mitt favoritobjekt att fota, av förklarliga skäl. 

Vi hade en trevlig dag igår med bland annat en promenad, matlagning, sovning i soffan och lek. Det var min tur att sova med Alfons inatt. Klockan 00 vaknade han första gången, jag fick honom att somna om i sin säng och sedan vaknade han igen klockan 03. Timmen mellan 03 och 04 brukar alltid vara lite jobbig, även i natt. Jag tog upp honom i min säng och han knölade runt, gnällde och kunde inte somna om. Turligt nog så somnade han ändå om vid klockan 04 och vi fick lite mer sömn till klockan 06,30 ungefär. Skrapade ihop 7,45 timmar i alla fall och det får anses väl godkänt med en sådan huligan som Alfons. 

Idag och imorgon är de enda dagar jag jobbar denna vecka, skapligt skönt. Efter en vilodag och fastande dag igår så är det i eftermiddag dags för träning igen, planen är 90 minuter stakning. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: