tisdag, september 25, 2018

En uppdatering kring läget, mobil, knä +ANNAT


Morgens folkens.

Tisdag, vilodag, Alfons- och pappadag. Solen skiner ute (men det är jävlans kallt). En perfekt dag helt enkelt! Sov i eget rum inatt, men hade väldigt svårt att somna, kan det vara fullmånen som spökar tro? Men när jag väl klubbats in i sömn så sov jag ända till strax efter klockan sju, så jag fick i alla fall ihop nästan åtta timmar rätt in i sömnbanken. Igår när jag vaknade så inbillade jag mig att det kliade lite i halsen, men jag skickade på med lite Medistus antivirus och Coldzyme, sen verkade det gå över av sig självt. 


Medistus Antivirus, sugtabletter

Något annat som verkar ha gått över av sig självt är mitt onda knä. Det var ju en sådan smärta ett tag så att jag inte trodde jag skulle kunna springa på länge, det ömmade och värkte rejält. Både när jag böjde på knät och även tryckte på vissa punkter så gjorde det ont. Ungefär som när man har senknarr. Men helt plötsligt har det bara försvunnit, jag kan inte riktigt säga vilken dag det försvann heller, det gjorde ju ont i lördags när jag sprang, även lite under styrkepasset dagen efter. Men sen verkar det slutat värka helt plötsligt, sjukt värre. Jag har inte smort mig med Voltaren heller på några dagar. Hoppas jag får vara fri från knäsmärtan i fortsättningen nu också då, även om det inte är jättenoga då det inte värker vid rullskidåkning och löpsäsongen i princip är slut, men det kan ju vara skönt att kunna köra lite löpband.

Ända sedan Apple hade sitt event den 12:e september så har jag varit sugen på en ny iPhone. Jag vet det är sjukt beteende, min iPhone 7 är i fantastiskt god kondition, men kapitalisten i mig behöver stillas ibland. Igår blev längtan för stor, så jag placerade Alfons i cykelvagnen och drog ner till Elgiganten. Där inhandlade jag en ny iPhone X S, 256 GB rymdgrå. Billigt och bra. Jag har lärt mig en läxa sedan tidigare mobiler, så från och med min iPhone 7 och framåt använder jag numer skydd på telefonerna, skärmskydd plus en bra täckande baksida.Med tanke på att jag nu har en ny mobil så kan jag sälja min olåsta iPhone 7 (128 GB). Jag har eventuellt en köpare, men annars är den till salu för 2500 kronor. Som hittat. Perfekt skick och den fungerar kanonbra. Den lilla skadan som syns nere i högra hörnet är skärmskyddet som är lite trasigt, inte någon skada på mobilen. Batteriet är av naturliga orsaker inte lika bra som när den är ny, men ändå fullgott och den har aldrig stängt av sig vid kyla, som vissa iPhone-användare upplevt.

Nu ska vi ta tag i dagen! 

Inga kommentarer: