måndag, september 17, 2018

Flightright


Tjenare kära läsare.

Alla har vi väl flugit någon gång och alla har vi väl varit med om att planen varit försenade både en och två gånger. Nu finns det en sida som hjälper dig att få ersättning vid försenat plan, sidan heter Flightright och där får du hjälp om du blivit drabbad av ett försenat flyg. 

Flightright gör hela jobbet åt dig, du söker om ersättning på deras sida och sedan sköter dom allt. Man får direkt svar på om dom kan ordna ersättning åt dig. Exempelvis om ditt flyg är försenat tre timmar så får du ut 2500 - 6000 kronor. Det kostar inget att använda sig av Flightright, men om du skulle få ersättning från flygbolaget så tar Flightright ut en provision på 30% för besväret, vilket givetvis känns väldigt värt! Det bästa är ju att Flightright står för allt, så att man själv slipper hålla på att kontakta flygbolaget för att hävda sin rätt till ersättning.

Jag har åtminstone vid en handfull gånger varit med om försenade flyg, dock å har jag aldrig försökt kontakta flygbolaget för att få ersättning. I fortsättningen så kommer jag lätt att kontakta Flightright för att få hjälp med ersättning vid ett eventuellt försenat flyg!

Inga kommentarer: