söndag, september 30, 2018

Lidingölopps-bakis
Adam Johansson fångade mig och Simon Andersson på bild innan start igår. Där var jag lyckligt ovetande om plågan som skulle inträffa cirka 90 minuter senare. 

Tack för alla grattis-hälsningar, det värmer! Jag är mörbultad i benen idag, men inte så farligt att jag inte kan gå eller röra mig obehindrat. Kanske mycket tack vare att jag sprang i mina Hoka Tracer 2. Skon är riktigt skön, snabb och lätt. Dämpningen är okej för att vara en racesko och jag hade inga problem med greppet. 

Efter loppet igår så var jag riktigt sänkt ett tag, frusen och magont. Men efter en flottig pizza så redde det mesta upp sig. 

Idag är tanken att blåsa av en femmil stakning på under tre timmar, får se när det blir och om det lyckas! Nu först ska vi ta en promenad till Clas Ohlson för att handla lite saker till tvättstugan!

Inga kommentarer: