fredag, september 07, 2018

Magknipen från helvetet!!


Såhär såg Alfons ut för exakt ett år sedan, sex dagar gammal. 


 Såhär ser han ut idag. Det har hänt lite på ett år, minst sagt. 

Igår när jag kom hem ifrån träningen så fick jag helt plötsligt magknip, inte så farligt då, tänkte mest att jag var hungrig. Efter middagen (kyckling, potatis, egenodlad rödbeta, med mera) så blev det bara värre och värre. Magen svällde upp och jag kunde knappt röra mig, än mindre gå. Jag tog en alvedon och en Ipren, sedan gick jag till sängs klockan 21. Jag kunde bara ligga på ena sidan och blev tvungen att ha lätt tryck på magen med ena handen. Efter en timme så släppte det och jag kunde somna. Usch vilken smärta. Det var säkert någon vänsterbliven jävel som satt med en voodoo-docka och vred om. 

Jäklar vad det skrivs på sociala medier inför valet alltså. Mest hat emot SD. Jag har dolt alla som delar något emot SD, obs inte tagit bort som vän. Men vissa godhetsknarkande hycklare med dubbelmoral kan ta bort mig som vän för att jag delade ett inlägg om att jag tänkt rösta på Sveriges troligen största parti, då gör man en bra sak och ska hyllas. Undra om det samtidigt är en bra sak att jaga sina barn till idrottsliga prestationer? Duger man inte annars? En sak vet jag och det är att jag aldrig kommer pusha Alfons bortom rimlighetens gränser vad gäller idrott, träning och liknande. Jag hoppas nästan att han inte väljer att åka skidor..

Hörni, det är fredag och vilodag idag, drömmen! Visst jag får lite rörelse (jag gillar siffror, det är snyggt, så vi tar det igen): 5,5 km & 15 min cykel  - 3 km & 30 min promenad - 5,5 km & 15 min cykel. En timmes lätt aktivitet, rätt in i banken, mys! Efter jobbet så ska vi åka till Gävle för att hälsa på Amandas men numera även mina kompisar. Det blir trevligt! 

Om två dagar så har jag en bra känsla om att det börjar blåsa högervindar i Sverige igen, det ser jag verkligen fram emot! Kanske är det också dags för några missanpassade och kriminella att börja packa väskan? Man kan alltid hoppas!


10 kommentarer:

Anonym sa...

Bara medvind från måndag å framåt då !!!,kämpa ADAM

Adam Steen sa...

Ja. Äntligen!!!

Anonym sa...

Håller inte alls med! Min kompis ena son är en superstar i NHL och lyfter väl 50 mkr/år. Tänk dig den pensionsförsäkringen (för pappan...). Här ska pushas! ;)

Adam Steen sa...

Haha ja okej :)

Anonym sa...

Kan du inte lite snabbt förklara vad som gör SD värda en röst?
Ja, jag vet att man vill stoppa invandringen. Men vad vill man mer som gör Sverige till ett bättre land att bo i? Vill helt seriöst veta, för det finns ju aldrig någon SD-anhängare som kan förklara hur SD vill styra landet.

Adam Steen sa...

Jag orkar inte diskutera mer. Folk blir bara sura och ska vända & vrida på allt man säger och tycker. Jag kommer rösta på SD för att jag tycker bäst om deras politik. Jag har tidigare röstat M, men nu väljer jag SD, mycket på grund av invandringsfrågan, men också för att man vill sänka skatterna. Du får tycka att jag har ”fel” och lite kött på benen, men jag väljer att bortse från det. Om du vill få förklarat hur SD vill styra landet så råder jag dig att kolla in deras partiprogram. MVH.

Anonym sa...

Alltså att det finns folk som inte förstår att den enormt höga invandringen påverkar precis allt i samhället är faktiskt helt obegripligt.

Eftersom de politiker som suttit i riksdagen och bestämt att den ska vara så hög samtidigt inte förstår att det då inte finns plats i skolan, sjukhusen blir överbelamrade, det blir extrem bostadsbrist är faktiskt nästintill ofattbart. Att ens fundera på att rösta på de partier som försatt oss i denna situation är faktiskt helt makalöst.

Att jag som inte ens jobbar med politik eller ngt samhällsrelaterat vet mer än vissa politiker är ju faktiskt otroligt. Att ta hit 500.000 människor (sen 2015) helt utan utbildning och med en prognos på 300.000 till tom 2020 och att inte inse att det kommer kosta enorma pengar som vi vanliga svenskar kommer få betala då är vi verkligen illa ute.

Nej, SD kanske inte har alla lösningar men de har haft rätt från början i denna fråga iaf. De andra partierna har väl inte haft många rätt om någonting om man ska vara ärlig...

Adam Steen sa...

Tack. Håller med till fullo!

Kristofer sa...

500 000 invandrarna sedan 2015 tar upp alla sjukvård- och skolplatser. Och bostäder. "Vanliga svenskar" får ligga på trottoaren. Kaos! Invandrare kommer hit "helt utan utbildning". Nja, så är det väl ändå inte?

Samhället är ett komplext bygge, och politikens lösningar måste också vara komplex. SD är ett parti för människor i Sverige som gillar enkla svar -, helst grundade utan faktaunderlag - på komplexa frågor.

Invandare som kommer hit har nästintill samma utbildningsnivå som svenskar överlag. Problemet är inte invandring, det är integrationen. Folk måste få en bättre bra chans att komma i arbete. Språk och lätta jobb är det absolut bästa för att vi ska kunna stärka Sverige. Jag vet inte hur ofta ni träffar och pratar nyanlända personer, men de jag träffar vill lära sig svenska och jobba. De vill inte gå på bidrag och vara en belastning för samhället. Glöm inte att många i vården (sjuksköterskor, läkare) är utrikesfödda. Utan dem hade vårdsituationen varit så mycket värre då alldeles för få svenskar vill utbilda sig till sjuksköterskor.

Jag kan förstå att det finns generell en oro att Sverige ska ta emot många fler invandrare än vad vi är nödgade till. Men det finns inget (större) parti idag som vill ta emot fler invandrare än vad EU kräver. Och att proteströsta på SD som en protest mot "etablissemanget" är bara så dumt, de har inga reella lösningar på politiken. Vad de vill åstadkomma (mer moderat förhållningssätt till invandring) är redan "avklarat". De har inget annat än massa nonsensförslag om försämrad aborträtt, politiska vildar i Riksdagen, kommuner och landsting. SD i maktposition, där pratar vi kaos.

Adam Steen sa...

Vänsterbliven.