torsdag, september 20, 2018

Och så mitt knä, samt lite annat


Där jag pekar har jag ont. Typ som ett blåmärke när jag trycker och även ont i rörelse både när jag går och cyklar. Men jag tycker inte det är värre idag, utan ganska ”kontrollerad” smärta. Jag stretchade en del igår och foamrollade hela benet. Jag sov också med ett par ”vad calfes”, alltså som en stödstrumpa utan själva foten. När jag kört hårdare pass så brukar jag sova med dessa vadskydd, tycker det hjälper återhämtningen och är skönt, dessutom så slipper jag myrkrypningar och kliande i benen. Jag fick ett tips igår från en kompis om att min smärta kan ha att göra med muskeln vastus medialis. Efter lite googlande så känns det inte helt otänkbart. Får fortsätta mitt googlande, stretchande och smörjande med voltaren. Jag tror det blir bra!

Idag så ska jag försöka mig på ett klassiskt distanspass på rullskidorna. Tanken är att börja samla lite energi och få lite överskott, så det blir bara 1,30 timmar idag. Det känns skönt! Ska framöver till Lidingöloppet sänka min redan ganska låga träningsmängd lite, i hopp om att bli piggare. Är inte alltför sliten idag faktiskt och fick strax över sju timmars sömn, trots att jag sov i tortyrkammaren med Alfons.

Hörs senare!

Inga kommentarer: