söndag, september 09, 2018

Stakgymspurtat!


Hello party people!

Så var ett nytt styrkepass avhandlat och det sista på fem reps, nu är det fyra pass på fyra reps och lika många på två reps kvar, sedan byter jag styrkeprogram till något lättare. Det känns skönt, dessa pass är döden personifierad. Men förhoppningsvis ger det mig något i slutändan, om jag inte blir en bättre skidåkare så får jag i alla fall bra styrketräning och det är väl nog så bra bara det. 

Jag körde som vanligt stakning på Elpexfyror till och från gymet. Efter gymet blev det också tio spurter på 25 stavtag (cirka 15 sekunder) i en lätt sluttande uppförsbacke. De fem första spurterna med stillastående start och de fem sista med flygande start. Jobbigt och jävligt. 

På gymet så körde jag följande:

- Uppvärmningsövningar 30 kilo: 10 kickstöt, 10 lutande rodd, 10 overhead squats

- Frivändningar 4 x 5, 75 kilo
- Bänkpress 4 x 5, 77,5 kilo
- Lutande rodd 4 x 5. 67,5 kilo

- Magchrunches i cable cross 4 x 5, 109 kilo
- Tricepspress i cable cross 4 x 5, 82 kilo

- Chins 10x10, start varje minut

- Fyra TRX-övningar med fokus på bål och triceps, bland annat denna övning som jag kör 3 x 12/sida:
Bra pass och riktigt skönt att ha det överstökat!

Inga kommentarer: