söndag, september 02, 2018

Tack för igår!


Tjena!

Stort tack alla inblandade under gårdagen, som gjorde Alfons första födelsedag så trevlig och fin! Det blev ett firande som sig bör med fika, paketöppning och lek. Amanda fick även Alfons att gå 4-5 steg på egen hand, vilken grej. 

Själv så var jag piggare igår och började nästan klättra på väggarna på grund av den uteblivna träningen. Jag började med tio kilometers promenad, fortsatte dagen med att klippa kanterna på gräsmattan (där inte automovern kommer åt), jag trimmade även bort ogräs och annat på gräsmattan. Under kvällningen så städade vi undan en del i källaren från renoveringen som förhoppningsvis börjar närma sig slutet. Men klara blir vi inte än, nya projekt väntar då vi bland annat ska gjuta golv i ett gammalt matkällar-förråd. Det finns att göra. På ett sätt var det skönt att få någon dag fri från träning, så vi hann med att göra lite annat. Kroppen kanske behövde lite vila, därför valde jag att även idag avstå träning, inte skadar det med tre dagars vila heller. Även om det såklart svider lite. Bara att gilla läget, börja göra jobbet igen och fortsätta på den inslagna vägen! 

Det blev något så ofantligt mycket fikabrödsätande igår, illamående och allmänt äcklig känsla. Det kan man väl också få stå ut med ibland, då känner i alla fall jag att det sedan blir lättare att avstå onyttigheter. Idag väntar dock en ny laddning med firande, då några av Amandas kompisar kommer för att fira Alfons, så det ser ut att bli ytterligare fika. Usch. Nåväl, jag fastar i början av dagen och tar en liten promenad för att kompensera något åtminstone. Sedan så ska vi fixa lite i trädgården och ta undan lite utemöbler inför hösten. 

För er som gillar bröderna Ingebrigtsen så släpptes igår det första avsnittet i säsong två på NRK, för att titta så måste ni surfa via VPN, såvida ni inte är i Norge då! Givetvis kollade jag på det redan igår kväll.

Här är några bilder från gårdagen, några är tagna av Erik Ekwall:


Tårtan som Amanda gjorde var minst sagt mastig, jag överdriver inte det minsta när jag säger att den vägde minst fem kilo, nästan halva är kvar änAlfons paketsamlingAlfons fick en egen tårta med frukt och grädde, han har inte fått börja äta socker änSpännande med paketöppningKanske var det föräldrarna som tyckte det var mest spännande?!MatpausAlfons och mamma

Inga kommentarer: