söndag, september 16, 2018

Träflasklöpet idag


Det blev ett ganska snabbt besök på akuten igår, dom sa att det inte var någon fara med Alfons och vi kunde åka hem, skönt. Han har sedan dess varit precis som vanligt, så det ska med största sannolikhet inte vara någon fara.

Vi ska strax åka mot Sundborn för att springa Träflasklöpet. För min del blir det 18 kilometer (två varv á 9 km), starten går klockan 12,10. Tanken är att få en bra genomkörare inför Lidingöloppet. Min förhoppning är att jag är hel i ben och fötter först och främst. Sedan är min plan att försöka hitta ett bra flyt i löpningen, ungefär som jag hade när jag sprang Vasakvartetten förra månaden. Så att hitta ett bra tempo på och omkring tröskeln ungefär, vi får hoppas att det fungerar. Tidigare har jag sprungit på 1,11,43 (år 2012) och då gick det inte speciellt snabbt. Men först och främst hoppas jag att kroppen känns bra både rent skademässigt och sedan fysiskt, gör den det så borde det gå helt okej!

Hörs senare!

Inga kommentarer: