måndag, september 10, 2018

Två timmar löpning på 1,59Godkväll!

Äntligen får jag en stund i soffan efter en hektisk fastedag. En mils promenad inklusive handling blev det på förmiddagen. Sedan åkte jag med min mamma, Alfons, min bror och hans son till Aqua Nova för att bada där i äventyrsbadet, det blev en trevlig tillställning med mycket lek. Alfons trivs oftast i vattnet, även om det ibland kan vara lite läskigt, speciellt om han får vatten på huvudet. 

När vi var klara med badet så bar det av raka vägen hem för att sedan sticka ut på en löptur. Idag blev det lite lättare än senast  målet var att hålla mig precis under sex minuter per kilometer i två timmar. Givetvis sprang jag i ganska tuff terräng över Tjärnaberget, Muskboberget och Halla fäbodar. Jag kände av lite i benen sedan tremilaren i lördags, inget riktigt sprätt, men sen var det ganska tufft också. Passet idag skulle ju ta två timmar och jag lyckades springa det på 1,59,18. På den tiden hann jag 20,4 kilometer och fick ihop 465 höjdmeter. Jag sprang i mina Inov8 X-talon 212, greppet i dessa är bra, men greppet i mina Icebug acceleritas 6 är bättre, dom hade nog behövts idag på de blöta stigarna.

Inga kommentarer: